Negative kredit Rating-når præcis kan udtrykket bruges?

Hvis du har en historie af utilfredsstillende kreditposteringer, kan så du betegnes som en person, der har en negativ kredithistorie. Situationen er også almindeligt kaldet ‘subprime’ og ‘dårlig kredit’ af alle typer af långivere. De følgende spørgsmål er derfor: hvilke oplysninger bruger de og hvor får de det fra, og på hvilket tidspunkt gør en ‘utilfredsstillende’ kreditvurdering bliver ‘negative’?
Experian og Equifax, de vigtigste kredit reference agenturer, løbende indsamling af oplysninger om din økonomi, som derefter behandle og sælge til långivere, når de spørger. Det er en lille kendt faktum, at det ikke er bare långivere, der kan se din finansielle filer: långivere, forsikringsselskaber, udlejere, arbejdsgivere, banker og alle med et formål som defineret i engelsk lov, kan se dit kredithistorie. Også, mennesker, som du beder om at give dig en vare eller tjenesteydelse har ret til at bede om at se dine finansielle historie.
Vi garanterer du vil blive meget overrasket over hvor meget detaljeret kredit reference agenturer har på dig!
Her er et eksempel på hvad en typisk fil vil indeholde: navn, fødselsdato, National Insurance nummer, din nuværende og tidligere adresser, uanset om du er på valglisten, oplysninger om dine nuværende og tidligere job, og oplysninger på din månedlige kreditkort, realkredit, lån og leje køb betalinger. Filen indeholder også oplysninger fra offentlige registre, såsom retsafgørelser på nogen gæld, du kan have, for eksempel Rådet skat. Overraskende, vil fil også indeholde detaljer om hver gang du har ansøgt om lån, om gennemførelsen var vellykket eller ikke.
Alle de ovennævnte oplysninger er indkøbt fra offentlige registre kontorer og mest markant data leveret af forskellige finansielle institutioner, som låne dig penge og behandle dine penge på en daglig basis. Så snart du får din første bankkonto, dit navn og detaljer blevet kendt til kredit reference agenturer, og det ender aldrig, så længe du lægger dine penge gennem finansielle institutioner.
Kredit reference agenturer holde alle disse oplysninger og gemme det, venter på at give långivere, hvad de har brug at vide, når du anvender dem til kredit. De giver også en ekstra service til långivere, ved hjælp af deres kriterier til at give dig en kredit score, som giver långiver til straks at se hvis du passe deres udlån profil, baseret på statistik. Score godt på en kredit score rating er meget vigtigt, som ellers långiver ikke vil selv få så langt som til at overveje din ansøgning.
For at give dig en kredit score, kredit reference Agenturet vurderer din finansielle track record og uddeler du point for hver gang du opfylder kriterierne. Den bedre du score, jo større chance har du naturligvis for at få kredit. Pointsystemet er designet til at undersøge sandsynligheden for, at du er i stand til at tilbagebetale deres lån. Det er simpelthen at antage, at din fremtidige finansielle stilling og evne til at tilbagebetale vil matche din seneste finansielle situation. De også sammenligne dig på det statistiske plan med andre ansøgere, der har en lignende finansiel profil til dit. Den resulterende kredit score giver långiveren den information de behøver for at beregne hvor meget risiko du repræsenterer dem, som kulminerede i hvad er effektivt en objektiv beslutning baseret på din forventede evne til at tilbagebetale.
Så nu for at vende tilbage til spørgsmålet i punkt – på hvilket punkt gør dit kredit historie blevet ‘negative’?
I praksis er det de mennesker, du er lån fra, ikke kredit agenturer som Experian og Equifax, at træffe beslutningen. Hver långiver har en individuel udlånspolitik og de har deres egne kriterier, som beskriver hvilket niveau af kreditrisiko de er villige til at acceptere. Hvis din samlede kredit score når eller overgår deres pass niveau, vil så din ansøgning have været vellykket. Hvis du undlader at score den rigtige mængde af punkter, kan derefter långiver enten afvise din ansøgning, låne dig mindre, end du har bedt om eller bestemme, at du skal betale en højere rente. Det er deres beslutning, og det er en beslutning, som kan variere stærkt fra långiver til långiver.
Her er en liste over de vigtigste faktorer, der vil bidrage til en negativ kredit score, de første to er værst:
Seneste konkurs (hvis du er en person konkurs så der er ingen chance for at få nogen kredit).
Tilbagelevering af dit hjem.
Lån restancer.
Over 30 dage restancer på et lån betaling.
County eller High Court domme for ubetalt gæld, fx Rådet skat.
Dit navn er ikke opført på valglisten på din given adresse.
Hyppige kreditkort og låneansøgninger.
Långivere gør ikke deres udlånspolitik kendte til eksterne parter, de er meget hemmelighedsfuld om dem, men de kan være mere åbne om, hvilke negative kredit spørgsmål de vil tillade når det kommer til pant udlån.
Ideelt set vil denne artikel har hjulpet dig fastslå, hvorvidt du er tilbøjelige til at blive bedømt som en negativ kredit kunde. Men i praksis, hvis du er vendte af en långiver de vil ikke give dig en grund til hvorfor, især de store navn, mainstream långivere. Hvis du få slået og der er ingen andre indstillinger for kredit, kan du nødt til at nøjes med en ‘sub prime’ eller ‘dårlig kredit’ specialist långiver, der vil opkræve dig højere rentesatser, klar over, at de er din sidste udvej.
Den nederste linje er, det er yderst vigtigt at sikre din kreditværdighed og være meget omhyggelig med ikke at gøre noget, der kan påvirke det. Dette vil spare dig en masse penge i fremtiden som du kan drage fordel af de mest konkurrencedygtige rentesatser. Så næste gang du får et kreditkort eller et lån, Husk at holde din månedlige betalinger og altid betale til tiden, vil det gå en lang vej til at holde din kredit score højt og sund.

9 Replies to “Negative kredit Rating-når præcis kan udtrykket bruges?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.